Gáz ha 16évesen gyereket szeretnék a 24eves barátomtól?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 19:42
21/26 anonim válasza:
Előttem mindent elmondtak. Véleményem szerint nem gáz, de várjatok még úgy 5-8 évet. Ha csak menekülni akarsz valahonnan, valamiért, nem ez a megoldás. Később megbánhatod, nem törvényszerű, és akkor mindenki issza a levét. Nem a gyereket fogod megbánni, hanem, hogy nem élvezted ki a fiatal éveidet.
22/26 Szilard 79 válasza:
Szerintem sem gáz, de jobb ha vártok. Mi szintén így voltunk az elején, de mos 12 évvel később már nem igazán szeretnénk gyereket. Sokat változik az ember...
23/26 falc válasza:
Igen gàz nagxon nagyon söt ilyen fiatalon mèg szexelnise kène....szerelemböl nem lehet megèlni
24/26 anonim válasza:
16 évesen még élj, bulizz akármi, "nyakadon lesz" a gyerek, nemfogsz bulizni semmi. Nem leszel jól, eleged lesz mindenből. Lehet hogy a barátod készen áll rá, de ő 8! évvel idősebb nálad. Ne akard elbaszni az életedet, elnézést a kifejezésér.
25/26 anonim válasza:
Nagyon!!!!
De "leggázabb" a szegény kisgyereknek lenne!!!
Tudatom, hogy most bármennyire is szerelmes vagy és nem látsz tőle, de a barátod, (még ha bele is egyezik pillanatnyilag,) nagyon gyorsan lelépne, ha alkalmazkodni kellene a gyerekhez hosszabban!
Te sem bírnád!!!
26/26 A kérdező kommentje:
Nem lepne le ..tudom! Van mar egy kisfia es torodik vele meg minden szval..
2014. dec. 9. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!