Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kisfiú vagy...

Szerintetek kisfiú vagy kislány? 12 hetes uh kép.

Figyelt kérdés

Igen, én tettem fel már ezt a képet, csak így hátha többen megnyitják a kérdésemet! :)

Érdekelne, hogy ki milyen neműnek látja? A dokim nem akart tippelni, majd csak a 16. hetes uh-on.

Akinek a babájának a 12. heti uh-on ilyen pöcök/dudor volt a lába között, kisfiú lett vagy kislány?

Tudom, hogy a 14. hétig egyformán néznek ki a babák, csak érdekelne, hogy ebből végül mi lesz. :)

Köszönöm!

[link]

2014. nov. 26. 16:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is láttam már vhol. :( Nagyon összetéveszthető az biztos...
2014. nov. 27. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves 2-es, ő kisfiú? :D
2014. nov. 27. 08:32
 13/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Igen kisfiú! :) Nekünk már a 12.heti sima ultrahangon egyértelműen megmondta az orvos! :) Ott kaptuk ezt a képet! :)

Már 16 hónapos kis rosszcsont fiúcska! :)

2014. nov. 27. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Szuper, gratulálok nektek!

Mi nagy reményekkel mentünk tegnap a 12 hetesre, de a kicsike összekucorodva aludt, a viszonylag új és jó minőségű ultrahanggép meg olyan rossz képet mutatott, mintha húsz évet visszamentünk volna az időben. Kaptunk képet, de csak egy bab alakú szürke paca látszik, semmi egyéb, meg sem közelíti a tieteket. :( Azt hittem, látszik majd a "nub", avagy pöcök, amiből már meg lehet nagy valószínűséggel jósolni, kisfiú vagy kislány a baba, de hát nem. (Erről beszélek: [link] , neked tökjó az ultrahangképed hozzá!)

De a baba egészséges, úgyhogy a lényeg megvan, a többi már csak hab a tortán, majd megtudjuk később, anyáink úgyis csak születéskor szembesültek ezzel, én meg itt türelmetlenkedek. :D

2014. nov. 27. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia,

Szerintem 4D-s képből ilyenkor még esélytelen megmondani, mert a nemiszerv alakja még ilyenkor megegyezik, csak csak más szögben áll. Viszont a sima 2D-s képen ha látszik az a bizonyos "nub" a baba középvonalában (a gerinc síkjában) készített képen, akkor az egész jó iránymutatást ad. Nekem pl. jól látszott, és ez alapján kislányt várok, majd meglátjuk.

2014. nov. 27. 17:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Kaptunk olyan kepet is, amelyiken latszik az a "nub", es aszerint kislany. Engem csak az zavart meg, hogy a dokink sem akart tippelni, mert hogy korai lenne, meg az a 4d-s kep... Pedig az egyik legjobb orvos. Mind 1, mar beletorodtem, hogy nekunk csak kislanyunk lesz (nem mintha baj lenne, csak szerettunk vna egy fiut is). A napokban nezegettem ezt a "nub"-os fotokat es videokat, igy egyertelmunek tunik a neme. Gondolom az tevedhetetlen.
2014. nov. 27. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!