Állítólag négy hetes terhes vagyok, mikor érdemes dokihoz menni, hogy lásson is valamit? Jövő hétre kaptam időpontot, az nem korai még?
Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 15:25
1/4 anonim válasza:
hát ha tényleg 5 hetes leszel jövöhéten akkor talán már látni fog valamit. elvileg a jó orvos ha nem lát még semmit akkor csinál egy vér tesztet amit megimétel 2 nap múlva és akkor megtudja mondani hogy tényleg terhes vagy. igaz sokszor nem csinálnak semmi tesztet jobb esetben azt mondják menj vissza 1-2 hét múlva, rosszabb esetben aztmondják nem is vagy terhes.
2/4 anonim válasza:
Szerintem elég dokihoz menni csak 6 de inkább 7 hetesen mert akkor már nemcsak azt látni hogy terhes vagy hanem a pici szívverését is.
3/4 anonim válasza:
Az első babámmal 7 hetesen voltam, akkor már lehetett látni a hüvelyi ultrahangon, és volt szívhangja is. Ekkor fogadott dokim volt. A mostani babámmal 5 hetesen voltam először. A doki megvizsgált (ultrahang az nem volt), és azt mondta, hogy nagyon korai, nem érez semmit, de lehet, hogy azért van, mert nagyon hátrahajló a méhem. Kérte, hogy ultrahanggal ellenőriztessem, de csak két hét múlva. Úgyhogy újra hét hetes voltam, amikor normál ultrahanggal megerősítették, hogy terhes vagyok, és megállapították, hogy a szívműködés is rendben van.
4/4 anonim válasza:
7-8. héten. Akkor lesz már szívhang is. Ha hamarabb mész, akkor csak azt tudja megállapítani, hogy méhen belül van-e, úgy is visszahív a 7-8. hétre a szíbhang miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!