5 héten nem jelzett semmit a hasi ultrahang, állítólag az orvos egy homályos foltot vélt látni, de én semmit sem láttam. Nektek 5. héten már látszódott a petezsák vagy valami?
Október 18-án voltam párommal, megszakítással "védekeztünk". Azóta nőttek a melleim, feszülnek, érzékenyek, folyamatos hányingerem van,szédülök, felpuffadt a hasam, érzékenyebb vagyok a megszokottnál.
November 6-án megjött a menszeszem, viszont másabb volt, kevesebb, barnás és csak 3 napig tartott. Mitán elmúlt, voltam nőgyógyásznál és azt mondta, hogy felpuhult a méhem vagy valami ilyesmi és egyből terhességre gondolt. Utána voltam az ultrahangon, dehát nem láttunk semmit. December 5-én kéne megjönnie, még tesztet sem csináltam, hamarosan fogok, mert nem bírok várni. Szerintetek baba lesz? Voltatok hasonló helyzetben?
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nagyon izgulok, mindenképp megírom az eredményt! :)
Jövőhéten csinálom a tesztet.
Kérdésedre válaszolva, igen, épp termékeny időpontban voltunk együtt. Én nagyon szeretném a babát, párom kicsit nagyon fél tőle XD viszont kis örömöt is láttam az arcán, amikor beszéltük róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!