Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esztergomi, Dorogi kismamák...

Timeaoszvald kérdése:

Esztergomi, Dorogi kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

2014. nov. 25. 14:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

5-ös!

értem. magán dokihoz énis járok nem járok a dorogi sztk-ba de mindig pestre feljárkálni nekem kicsit húzósabb lenn sztem, főleg amikor minden nap st-re kell majd menni:( a védönőm azt mondta, hogy a mostani orvosokról akik újak az esztergomi korházba nem hallott róluk rosszat, reménykedni tudok csak ,hogy minden rendben lesz ha ott szülök is bár még nem nagyon döntöttem,de márciusba is ott voltam mert volt egy missed ab-om mivel 12 hetesen megalt a pocakomban a pici:( és akkor sem volt velük semmi rossz élményem ,kézségesek voltak pedig egy nagyon fiatal lány végezte a műtétet tartottam is tőle de lekopogom azóta sincs semmi bajom és teherbe is estem ugyhogy biztos mindent jol csináltak :)ti már megvettetek mindent a babónak?

2014. nov. 27. 09:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Első császár miatt lesz programozott császár. Igazából megkérdezték mit akarok, ha szeretnék szulhetek simán, én nem szeretnék...

Nálunk már minden megvan, ruhák kimosva, vasalva, kiságy felállítva. Még a babakocsi hiányzik, de azt szülés utánra tervezzük...

2014. nov. 27. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Nektek minden megvan már?
2014. nov. 27. 18:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát igen, kicsit húzós feljárni, bár még csak hetente kell mennem. Az még kibírható. Majd meglátjuk 2hét múlva. ( Bár remélem a kicsi hamarabb szeretne jönni) :) Igazából az idő járási körülményektől és a dugótól félünk,hogy pont akkor akar jönni a pici mikor leesett 20 cm hó vagy a legnagyobb dugóba:(

De csak nem!!

Nekünk már megvan mindenünk, illetve a kicsinek, ruhák is kivasalva,mosva.. Már csak ő hiányzik a képből:)

Egyébként úgy hallottam,hogy most van egy úgy nőgyógyász. Esztergomi azt hiszem Angéla vagy Angelika?! Nem tudom pontosan, de dicsérik őt!

2014. nov. 28. 12:03
 15/17 A kérdező kommentje:
nekem még csak a kiságy a pelenkázó kis ruhás szekrény és a kokucmatrac van meg meg még amiket kaptunk kisruhák, bár még nem mostam ki meg nem vasaltam ki őket azzal még várok picit :) a babakocsit akkor akarom megvenni amikor kiderül már biztosra a neme, amit reméllek ,hogy a 4d n megtudok ,és akkor még veszek pár dolgot. szeretnék még légzésvédőt bébiőrrel beszerezni , meg baldachint a kiságyba ,meg ahogy telik az idő ugy reméllem megveszünk mindent :) igazából ugy terveztem ,hogy a 4d-s vizsgálat után elmegyünk és megvesszük a legelső kisruháját, olyan régóta várok már erre a pillanatra ..:) én nekem mátol lett vége a munkámnak mostmár csak a pihenés van meg persze a házi munka ,ugyhogy lesz időm tervezgetni a dolgokat mostmár ..
2014. nov. 28. 15:41
 16/17 A kérdező kommentje:

reméljük nem akkor akar a pici kibujni amikor a legnagyobb káosz van az utakon :)

És ti hogy viselitek az éjszakákat??

van rémálmotok???gyakori vizelés??? hátfájás ?,bármi???

2014. nov. 28. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát pont ebben a sorrendben kedves kérdező:D

Na jó rémálmaim nem szoktam lenni, hál istennek!

Inkább csak furcsa álmok:)

És a sorrend állandóan pisilek éjszaka:), nagyon sokszor fáj a hátam, nagyon nehezek az éjszakák! Azt hittem eddig 7 volt a rekordom,azaz,hogy 7× ébredtem,hol inni-hol pisilni-hol mert csak épp átfordultam az egyik oldalamról a másikra:D De nem...

2 napja vagy 8-9 szer ébredtem. Vannak kismamák akik végigalusszák az éjszakát ebben az utolsó 2-3 hétben.. Basszus.....De irigylem őket:)

2014. nov. 28. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!