Férjem megy ma céges buliba! 36+4hetesek vagyunk! Izgulok hogy mi lesz! Már 24 hét óta nem vagyunk együtt! Tegnap telefonált neki az egyik kolega hogy gyalog menjenek a buliba! Biztos inni akarnak! Én nem fogom fel lazán?
Most nem alszotok(szex) együtt,vagy külön is éltek?
Én férjem csak 7végente van itthon,nagy túlzással.Hétköznap külhonban dolgozik.Neki hobbija van,ami eddig péntek késő du-tól éjjelig tartott.Most már vasárnap délutántól estig bővült.Igaz ilyenkor nem iszik,próbálni járnak.Én a 2.babánkkal vagyok állapotos,23+5hetes...És a nagy fiunk 15hónapos.tehát nem egyszerű.és mi ezen vitázunk,hogy minek legyen itthon?,hiszen ha a fiunk elalszik 7körül,akkor én leülök a gép elé....
Szóval nem egyszerű...
Szerintem ha nálatok ez csak ritka alkalom,akkor engedd el.És ne buzeráld.Úgysem fog annyit inni,hogy holt részeg legyen.és ha valami gond lenne,haza fog érni!És még egy jó tanács(tapasztalat),ha nem vitázol vele állandóan a "semmiért" sokkal kezelhetőbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!