Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tabletta mellett lettem...

Tabletta mellett lettem terhes, de a barátom hallani sem akar róla. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Hello,

1992-sek vagyunk mindketten a baràtommal. 2 ève vagyunk egy pàr, ès màr együtt is èlünk 15 hónapja. 2 ève szedek fogamzàsgàtlót, elöfordult egy pàr alkalommal, hogy elfelejtettem bevenni, de nem mostanàban törtènt a lènyeg az, hogy àllapotos vagyok! A pàrom viszont abortuszra akar küldeni, mert nem akar mèg babàt. Meg se fordult a fejèben, hogy megtartsuk. Az indok pedig csak az, hogy ö mèg nem szeretnè..Hozzàtennèm, hogy jól keres, ès èn sem panaszkodhatok. Mèg nem èrzi magàt elèg èrettnek a apasàghoz. Az a baj, hogy minden nagyon gyorsan törtènt. Mèg vàrni akartunk vele, de èn ùgy gondolom, hogy amivel az èlet "megdob" az el kell fogadni. Nem akarom, hogy ne akarja a babànkat :( Olyan tökèletes volt idàig a kapcsolatunk! Tènyleg, nem is kivànhattam volna jobb pàrt magamnak erre tessèk. Mi legyen? Nem akarom ràtukmàlni az apasàgot, ha egyszer mèg nem szeretne azzà vàlni, viszont èn pedig nem szeretnèm elvetetni ès pont.

2014. nov. 24. 13:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elöször az utolsó hozzàszólóhoz szólnèk! Nagyon tetszik a törtèneted, ès örülök neki, hogy igy alakultak a dolgok! Egyèbkènt te is tabletta mellett estèl teherbe? Nagyon szeretnèm ha nàlunk is hasonlókèppen alakulnànak a dolgok! Nagyon bizakodom, hogy belenyugszik:) Igen, mi is szeretjük egymàst nagyon!!!!! El sem tudnàm kèpzelni nèlküle az èletem. De te azèrt 4 èvvel idösebb vagy nàlam. :) Bàr mire megszületik addigra 23 leszek. Remèlem a legjobbakat, ès köszi mindenkinek a komikat!
2014. nov. 25. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok :) Igaz, hogy idősebb vagyok, mint te, de mi is alig 1 éve költöztünk össze, hozzáteszem albérletben lakunk és februárban lesz 3 éve, hogy egy párt alkotunk. Igen, mi is védekeztünk, de nem tablettával. Viszont úgy voltam vele, hogy valami oka biztos volt, hogy most csúszott be a baba... és ha jönni akar, hát jöjjön. Ne aggódj, idővel a te párod is megnyugszik majd. Ahogy írtad, dolgoztok is mind a ketten, tehát anyagi gondjaitok sem lenne. Ha elég érettnek érzed magatokat a babához, akkor szerintem tartsd meg, bár a végső döntést úgyis nektek, közösen kell meghoznotok, hisz ti vagytok a baba szülei. Sok sikert! :)
2014. nov. 25. 16:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó! :) Köszi a biztatàst, azt hiszem megtört a jèg!!! Megtartjuk a babàt:) a pàrom mèg ideges de szerintem csak azèrt mert nem akar kudarcot vallani. :)

Nektek is sok sikert ès kitartàs ès jó babavàràst! :)

2014. nov. 26. 10:24
 14/15 anonim ***** válasza:

De jó! :)

Gratula!

2014. nov. 26. 10:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező! "Utolsó" vagyok :) Örülök a döntéseteknek. Boldog babavárást kívánok! :)
2014. nov. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!