Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen az alhasamban...

29 hetesen az alhasamban érzem a babánk csuklását; lehet ebből tudni hogy hogyan fekszik?

Figyelt kérdés
A szeméremcsont fölött; néha jobb, néha bal oldalon. Farosnak mondták utóljára; de szerintem sokat van keresztben is. Én úgy gondolom hogy a popója van lenn; mert ő egyszer a jobb, egyszer a bal oldalon van; és ahogyan jobbról balra forog; azt is érzem. Szóval a lábait szerintem össze -vissza tartja. Milyét érzem csukláskor? A popsiját? Tapasztalat?

2014. nov. 24. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Én mindig megtippeltem a csuklásból hogyan feküdhet, de általában nem jött be. Utána az uh-kon kiderült, hogy tök máshogy feküdt, mint ahogy képzeltem. :)

Amúgy sokszor a csuklástól reng mindene, így a fene tudja mit, mikor és hol érzek. Alapból amúgy mi sem a popsinkban csuklunk, hanem inkább valahol fent. :)

2014. nov. 24. 12:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen; én is azt gondoltam /gondolom; hogy a rekeszizma körül mozog amikor csuklik; szóval azt tippelném hogy be van fordulva; de a doki szerint faros. De mindegy is :-) Köszi még egyszer!
2014. nov. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!