Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tyúk eszem miatt ugye nem...

A tyúk eszem miatt ugye nem lesz baja a piciknek?

Figyelt kérdés

Tegnap este ettem egy jó nagy tányér tejberizst elég sok fahéjjal...

Aztán mikor tele hassal feküdtem ugrott be, hogy basszus a fahéjat nem is nagyon szabad fogyasztani mert vérzéshez vezet..

Annyira félek. Reggel pár enyhébb nyilalást éreztem és nem hagy nyugoni. El menjek a dokimhoz?

12hetes kismama

2014. nov. 24. 10:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már! 3 éve fahéjas zabkását reggelizem, nem kevés fahéjjal. Végig a várandósságom előtt, alatt és óta is. Nem kell ennyire parázni mindentől, a fahéj nem káros! Ha megennénk pár kilót belőle egy étkezésre, talán hatna valamit, de erről szó nincs.
2014. nov. 24. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem lesz semmi baj egy kis fahéjtól. Én még ezt nem is hallottam egyébként. Két gyerekem van, én mindkettővel ettem fahéjas ételt, de semmi bajuk nem lett.
2014. nov. 24. 10:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Fél éve volt egy vetélésem. Arra a babára két évet vártunk.. Most sajna elég parás vagyok tudom hogy ez sem jó de sajnos ez van! :/
2014. nov. 24. 11:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. nov. 24. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond. Kerüld a nyers tojást és nyers húst, minden más csak túlpara. Ma már fel lehet írni a neten talált infókból egy legalább 100 részes listát, hogy mit ne csinálj, de egyrészt ez teljesen nevetséges és alaptalan, másrészt így nem lehet élni! A fájdogálás is normális és a fahéjas tejberizs is!

Egészségügyis vagyok és anyuka is, hidd el, nincs okod aggodalomra! Lazíts!

2014. nov. 24. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, én is annyi mindenre rákerestem már, mi is sokat vártunk és én is kicsit túlparázom! :) Az a tapasztalatom, hogy NEM LÉTEZIK olyan élelmiszer, vagy alapanyag, amiről ne lehetne legalább egy helyen megtalálni, hogy nem ajánlott/káros. =)
2014. nov. 24. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A fahéj is,mint a legtöbb fűszer akkora mennyiségbe ártalmas,amennyit egy ember nem tudna megenni.Nyugodtan ehetsz fahéjat.Nem lesz semmi baj.Én is szoktam enni fahájas csiga képében,meg a szilvás gombócot sem tudom nélküle elképzelni.A nyilalások ebben az időszakban természetesek,hiszen elég gyors ütemben tágul a méh és nyúlnak vele a méhszalagok.Nyugi.Nem lesz semmi baj.Boldog baba várást. :) 31+5 hkm
2014. nov. 24. 11:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ennyi fahéjtól nem lesz baj. Ha kilószámra ennéd nap, mint nap, akkor talán gondot okozhatna...de így csak egy jóízűt ettél!

Most meg is kívántam a fahéjas tejberizst, este tuti ezt vacsizom, köszi a tippet! :D

2014. nov. 24. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én félidős terhesen betermeltem heti 3-4 doboz Cini Miniest (fahéjas gabonapehely), iszonyatosan kívántam heteken keresztül, semmi probléma nem volt belőle!

Akkor én is olvastam, hogy van aki szerint ajánlott a fahéj kerülése, de először csak kicsit ettem belőle, aztán mindig növeltem az adagon, és mivel láttam, hogy semmi bajt nem okoz, folytattam is ezt a fahéj-mániát úgy 30 hetes koromig :)

2014. nov. 24. 13:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Erről sosem hallottam még. Én terhességi cukros voltam és kimondottan ajánlották a fahéjat, mert rendezi a cukorszintet. Nem lesz bajotok tőle.
2014. nov. 24. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!