A tyúk eszem miatt ugye nem lesz baja a piciknek?
Tegnap este ettem egy jó nagy tányér tejberizst elég sok fahéjjal...
Aztán mikor tele hassal feküdtem ugrott be, hogy basszus a fahéjat nem is nagyon szabad fogyasztani mert vérzéshez vezet..
Annyira félek. Reggel pár enyhébb nyilalást éreztem és nem hagy nyugoni. El menjek a dokimhoz?
12hetes kismama
Nem gond. Kerüld a nyers tojást és nyers húst, minden más csak túlpara. Ma már fel lehet írni a neten talált infókból egy legalább 100 részes listát, hogy mit ne csinálj, de egyrészt ez teljesen nevetséges és alaptalan, másrészt így nem lehet élni! A fájdogálás is normális és a fahéjas tejberizs is!
Egészségügyis vagyok és anyuka is, hidd el, nincs okod aggodalomra! Lazíts!
Nyugi, ennyi fahéjtól nem lesz baj. Ha kilószámra ennéd nap, mint nap, akkor talán gondot okozhatna...de így csak egy jóízűt ettél!
Most meg is kívántam a fahéjas tejberizst, este tuti ezt vacsizom, köszi a tippet! :D
Én félidős terhesen betermeltem heti 3-4 doboz Cini Miniest (fahéjas gabonapehely), iszonyatosan kívántam heteken keresztül, semmi probléma nem volt belőle!
Akkor én is olvastam, hogy van aki szerint ajánlott a fahéj kerülése, de először csak kicsit ettem belőle, aztán mindig növeltem az adagon, és mivel láttam, hogy semmi bajt nem okoz, folytattam is ezt a fahéj-mániát úgy 30 hetes koromig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!