A leletre c:2100 van irva magneB6-bol napi 6-ot szedek és minden este 1Db Pipolphen tablettát is. Meddig húzom még a babóval együtt?
a 2100 azt jelenti,hogy a méhnyak 2 cm re meg van rövidülve a külső méhszáj pedig 1 újjnyira nyitott ez abszolute nem probléma nekem 2110 én 39 hetes vagyok
tehát nekem a középső is nyitva van ha viszont 2111 lenne akor a belső is nyitva lenne tehát amíg 0 van benn addig jó.ugyhogy ne izgulj minden ok jah és neke az elejétől 3100 volt
Szia!
A 18. héten estem át egy konizácó + szerklázs műtéten (bocsi, hogy nem latinul írtam, sajnos úgy nem tudok), és nekem is napi két magnerot kell szednem plusz 3-szor pipolphent és nos-pa-t. Én ezektől állandóan le voltam szedálva és feszült a hasam, úgyhogy csak a magnerot szedem, és a nos-pa-t, ha nagyon fezsülne a pocim (azóta szinte nem is feszült a hasam, viszont a magnézium ellenére rendszeres lábikra görcsre kelek fel :)))). Nekem a 36. hetet jósolják így, de én pozítívan állok hozzá, és a 38. hétre koncentrálok, nem gondolok arra, hogy nincs is méhszájam, csak egy cérna tart. Mellesleg az én drágám is lenn rugdos, olyankor lehetőség szerint hanyatt vágom magam, vagy az egyik oldalamra fekszem, és arrébb vándorol, mivel úgy nem tettszik neki :) Nem mondom, hogy ez nálad is bevállhat, de hátha. Csak pozitívan, az sokat számít, de én, ha nyugtalanít valami felhívom a védőnőmet, vagy elmegyek a dokimhoz, és kérdezek, ha kell huszadszor. Lehet, hogy ezzel untatom őket, de nekem ez életem egyik legfontosabb dolga, nekik meg ez a munkájuk.
Üdv: 24 hetes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!