Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tgys-ba és a gyedbe beleszám...

A tgys-ba és a gyedbe beleszámít az összes jövedelmem ami előző évben volt? 13. havi bér, minőségi bért is kaptam fél évig, a jó munkáért. Ezekből mind adót vontak, akkor igen?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,

igen, minden adózott jövedelem beleszámít, a tgyás-od így nagyon szép lesz, a gyed-ed pedig a maximum, kb 83e netto.

2010. jan. 29. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha egészségbiztosítási (pénzbeli)járulékot is vontak belőle akkor igen. Ki tudod számolni, ha a munkáltatódtól megkaptad a 2009. évi igazolást a járulék levonásokról.

A 13. havi bér és a minőségi bér szerintem nem rendszeres jövedelem, de beleszámít az alapba, csak az osztószáma esetleg más lesz. (attól függ milyen időszakra kaptad?, de ennek az osztószáma nem lehet kevesebb mint a másiké)

Ha nem volt kieső időd (táppénz, fiz.nélküli szabi, igazolt távollét)akkor az osztószám 365 nap lesz.

Remélem érthető voltam, ha nem kérdezzél nyugodtan.

2010. jan. 29. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!