Ma voltam dokinál. Csak hüvelyi uh-val látta 5 hetes picurkámat. De azt mondta menjek vissza egy hét múlva, mert még lapított. Ez mit jelent?
Nyugi, rendben lesz :) 5 hetesen még nincs szívhang, így a doki is csak akkor fogja nagy biztonsággal kijelenteni, hogy rendben lévő terhesség, mikor megindul a szívhangja a csöppnek. (ekkor már élő embriónak számít, most még csak zigóta).
A ciszta.. hát igen. Elvileg, ha nincs útban, és nem nő gyorsabban, mint a magzat, akkor semmi problémát nem fog okozni. (ezt a doki majd látni fogja a következő uh-on, de szerintem nem lesz belőle gond.. gyakori a ciszta és a mióma is.. nekem utóbbi van, 3 db is, mindet az első terhességi uh-on vették észre. A babám megszületett, a miómák megvannak, nem nőttek, nincs velük teendő).
nekem a méhlepényem cisztás,a 12 hetes uh-on vették észre,és azóta is megvannak,de nincsen velük baj,babóm egészséges.nyugi minden rendben lesz.gratulálok a picihez.
24 hetes km
Köszönöm a válaszokat!
És az utolsó válaszolónak is boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!