Szerintetek önző dolog?
Köszönöm a véleményeket!
Arra kért csak, hogy ne ugyanazon a héten mondjam el, majd csak karácsonykor, akkor már Ő is jobban fel tudta dolgozni... Nem, szerintem nem lesz olyan, hogy nem beszélhetek vele. Már várja Ő is az én picikémet, csak szerda és szombat kicsit közel van... De szerintem megvárom. Tisztelem annyira, hogy megadja neki ezt a lehetőséget. 1-2 hét csak.
Szerintem is várj. Legalább 1. karácsonyi ajándék lesz 2. 12hét előtt nem nagyon szokták elmondani "babonából" :)
35hkm
Karácsony még több mint egy hónap! Mennyi idős terhes vagy most? Azt is gondold át, hogy megfosztanád-e anyukádékat egy hónapnyi örömtől, hogy nagyszülők lesznek, azért, mert a nővéred tényleg megfosztja őket egy unokától, amiről nem is tudnak, és lehet, hogy nem is fognak tudni? Semmi sem garantálja, hogy később jobban elfogadja a nővéred a helyzetet, az már mit számít neki, hogy a családotok tudja-e, hogy terhes vagy?
Nyilván nagyon szoros a kapcsolatotok, ha előbb tudtok egymás terhességéről, mint bárki más, de azért nem hinném, hogy mindent alá kell rendelned a nővéred akaratának csak azért, mert az ő élete jelenleg szerencsétlenebbül alakul, mint a tiéd. Emiatt ne érezz lelkiismeretfurdalást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!