Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet mézet enni?

Terhesen lehet mézet enni?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a torkom. Lehet inni mézes teát? És lehet enni mézes kenyeret?

Van ahol azt olvasom, hogy veszélyes a méz fogyasztása, de van ahol meg azt írják hogy egészséges. Dokinál még nem voltam.

Jártatok már hasonló helyzetben? Mit tanácsolt az orvos nektek?

32 hetes kismama

2014. nov. 19. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, semmi veszély nincs benne. Ma már mindent tiltanak a kismamáknak.
2014. nov. 19. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Eddig terhességem alatt 2× voltam megfázva,hát elég csúnyán.

Mind2szer csak úgy ittam literszámra a mézes,citromos teát:)

plusz ettem is reggel és este 1-1 kanál mézet is. Nagyon jót tett a torkomnak. Tehát én ittam a jó meleg mézes teát:) Ne aggódj se neked se a babádnak semmi baja nem lesz. Mellesleg én azt olvastam,hogy nagyon is egészséges a méz terhesség alatt..

Üdv 36+3 hkm

2014. nov. 19. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:

1 éves kor alatt nem szabad mézet enni, mert spórákat tartalmaz, amivel a pici babák szervezete nem tud mit kezdeni, botulizmust okozhat, ami súlyos esetben tüdőgyulladással jár.

gondolom te már elmúltál 1 éves ;D majd ha megszültél, akkor a babád ne kapjon, de te most is, máskor is nyugodtan ihatsz :)

2014. nov. 19. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességemnél ha éreztem hogy kezd fájni a torkom akkor ettem napi 2-3 kanál mézet,nem sokáig,mert nem is szeretem.Mindig használt.Gyerekemnek semmi baja :)
2014. nov. 19. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
én rengeteg mézet ettem, de repce mézet, mert az az egyetlen lúgos méz, és nekem durva gyomorsavam volt. szerintem lehet enni.
2014. nov. 19. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!