26hetet töltöttem és még nem vizsgált meg az orvos. Mikor kell először megvizsgálnia?
Ez orvostól függ ezek szerint. Én a SOTE I. számúra járok, az orvosom minden egyes alkalommal megvizsgál, aminek nagyon örülök.
Szerintem ha ez téged idegesít, akkor nyugodtan megkérheted az orvost, hogy nézzen meg, hogy a méhszájad zárt-e. Nem hiszem, hogy nem tenné meg.
Nem tudom miért hiányzik mindenkinek, hogy a hüvelyén keresztül vizsgálgassák?! Ha minden rendben van a terhességgel és nincs a kismamának panasza, akkor nem vizsgálgatnak, majd csak később. A hüvelyi UH sem kell, ha normális minőségű az ultrahang, mert azon látszik minden. Csak hát a magánrendeléseken kevés dokinak van ilyen és hason keresztül nem lehet mindent látni egy rosszabb felbontású készüléknél.
Higgyétek el, az a jó, ha nem matatnak lent amíg nem muszáj.
23 heteske
Szia!
26 hetesek vagyunk, havonta járok kb dokihoz, de mindig megnézi a méhszájat. Persze annak nem örülök, hogy kiszolgáltatott testhelyzetet kell felvenni, és turkálnak bennem, de megnyugatató, ha tudom, hogy zárt a méhszáj. Anyukámnak nyitva volt az elejétől, kórházban volt 3 hónapig. A koll.nőmnél a fia 7 hónapra született ugyanazért, a lányával is kinyílt, 3 hónap kórházi fekvés. Szóval inkább a kellemetlenség arra a két percre, de megnyugodhatok!
Mindenkinek saját döntése, mit tart jobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!