Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hogyan számolják a...

Most akkor hogyan számolják a terhesség korát?

Figyelt kérdés
Utolsó menzesz alapján 8 hetes de doki szerint 7 hetes a terhesség akkor végig az 1 héttel kisebb lesz a mérvadó vagy állandóan változni fog?
2014. nov. 18. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokszor fogják még nézni, és ha rendszeresen kisebb, akkor majd hivatalosan is változtat az időponton, egyelőre, ha nem mondott mást, akkor a mensi szerinti a hivatalos.
2014. nov. 18. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Változik fog még a vizsgálatok során, de a végén +-1 hét meg már úgysem számít, akkor jön majd,amikor ő akar.

Szóval ezen z egy héten ne agyalj. Gratulálok!

2014. nov. 18. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az elején másfél héttel volt kisebb mint ahogy a menzeszem szerint lennie kellett volna.Mikor a 12 hetes uh-n voltunk,kiderült,hogy nem 12 hanem 13 hetes,szóval ott hozott egy hetet,és mikor 21 hetesen begörcsöltem és néztek uh-t is,közölték,hogy ez bizony 22.szóval most 3 nappal vagyok előbbre a menzeszhez képest.Szóval ez nem mérvadó.A baba tudja mikor kell jönnie.
2014. nov. 18. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is 8 hetese 7+4 volt a mérete. Rá is írta a papírra újfent, h grav. s. 7.

Rossz volt látni. Remélem én is, behozza a lemaradást. Neked mekkora volt a crl 8 hetesen?

2014. nov. 18. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor változott a baba mérete miatt.
2014. nov. 18. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!