Mellkasi nyomás, nehéz légzés állva is utalhat valamire? A magas vérnyomás mivel jár? Tünetek? 32 hkm
Nekem p semmilyen tünetem nem volt magas vérnyomással. Csak mérésnél derült ki, hogy bizony magas. De ha van is tünete, az inkább fejfájás, szédülés, nem mellkasi nyomás.
A nehéz légzés utalhat vashiányra, nekem is van, de amióta szedem a vasat szinte teljesen elmúlt.
A mellkasi nyomás nem tudom pontosan mit jelent nálad, de én olyat érzek sokszor, mint amikor megijesztenek és össze vissza kezd kalapálni a szívem. Ez elég rémísztő érzés. De ez is a terhességgel jár. Nekem ez már a második terhességem és az elsővel is ugyanez volt. Akkor is és most is kivizsgáltak, semmilyen szervi elváltozás nincsen. Azt mondják attól van, hogy már sokkal több vért kell a szívemnek szétpumpálnia a testemben és ez megerőltető. A szülés után pár héta alatt rendeződött az első várandósságomnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!