Fáj a szexuális együttlét, mi okozhatja?
A terhességem szerencsére problémamentes, és a babával is minden rendben. Amióta babát várok, nagyon nehezen megy a szex, olyan fájdalmat érzek behatoláskor, mint amikor ekveszítettem a szüzességem. Tapasztalt valaki ilyet rajtam kívül? Lelki oka lehet? Mit tehetnék ellene?
19 hkm
Nincs fertőzésed? Nekem akkor fájt.. vetess kenetet!
34hkm
Nálam ugyanez van, a 18. hetes vagyok- Én sem értem miért és mostmár engem is zavar, mert én is benne lennék a dololgban, de amikor odakerüla sor, nagyon fáj (a 13. hétig nem igazán voltunk aktívak, mert a 6.héten volt egy kis vérzésem).
Fertőzésem nincs, szerintem lelkileg se gátolok semmit, mert nem aggódok azon, hogy ez a babának ártana...hiszen nem árt. Te egyéb agyalsz ilyeneken? Félted a picit?
Remélem valaki tud majd értelmes választ adni, mert én hiába olvastam ennek utána, nem nagyon találtam eddig választ. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!