Mikor mondjam el? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ti hogyan és mikor mondtátok el a főnökötöknek, hogy babát vártok? Megvártátok a 12 hetet vagy első uh. után?2014. nov. 13. 10:54
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én tuti,hogy megvárom a 12.hetet,meg uh-tis,mindent,tuti biztosra fogok menni :-D és persze telefon készenlétben(hangfelvétel kíséretében mondanám el).
2/4 anonim válasza:
Én a 14. héten mondtam el. Ha normális, és jófej a főnököd akkor nem kell diktafonozni! :D Ha nem igazán bízol benne akkor nem árt írásban is bejelenteni!12 hét előtt (babonából) alig mondtam bárkinek! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lesz gond, az Ő párja januárra várja, ős a párja is itt dolgozik, szóval csak nem lesz semmi baj, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ti mikor és hogy mondtátok el.
2014. nov. 13. 14:11
4/4 anonim válasza:
Én azonnal elmondtam, ahogy megtudtam. Kénytelen voltam, mert mennem kellett volna röntgenre, de nem mehettem ugye. Szerencsére a főnököm jófej volt. Én amúgy sem bírtam volna sokáig magamban tartani, mert csak idegeskedtem volna hetekig, hogy mit fog szólni. Azon a napon is tiszta ideg voltam, mikor el kellett mondanom, így megkíméltem magam még pár hét idegekedéstől. Nem hiszem, hogy az jót tett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!