Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek van efféle tapasztal...

Valakinek van efféle tapasztalata? Mitől fájhat?

Figyelt kérdés

Pár hete kettétört az egyik fogam (valószínűleg a kalciumhiány miatt). Szerencsére épp volt időpontom az orvoshoz, úgyhogy pár nap múlva megcsinálta, de kiderült, hogy nagyon mélyen betört, a kezelés is elég fájdalmas volt, meg utána egész este is az utóhatása. Másnapra elmúlt a fájdalom, aztán később elkezdett erőseket belenyilallni, de ez mindig csak pillanatokig tartott. Fölhívtam az orvost, azt mondta, ilyenkor ez előfordul, aludjak fölpolcolt fejjel. Így tettem, elmúlt, de aztán megint hanyagoltam a felpolcolva alvást. Ma éjjel arra ébredtem, hogy tompán fáj ugyanez a fogam (már délután is éreztem), ki lehet bírni, csak épp eléggé megijeszt. Néhány hét múlva szülök, és rettegek, hogy be kell iktatni előtte esetleg egy gyökérkezelést.

Mivel fogfájással kapcsolatos tapasztalatom nemigen van, ezért itt kérdezem, hogy ez normális lehet egy durva beavatkozás után, vagy ez már gyulladás jele lenne? (A kezelés óta kb. két hét telt el.)

2014. nov. 10. 23:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez szerintem normális nekem minden fogászati beavatkozás után legalább 2 hónapig fájt néha.
2014. nov. 11. 00:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ, ez nagyon megnyugtató, nekem már másnap nem szokott lenni semmi bajom, sőt, aznap is csak akkor, ha az érzéstelenítő miatt fáj az állkapcsom. De az is igaz, hogy nem is szokott ilyen közel lenni az ideghez a probléma.

Köszi! :)

2014. nov. 11. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!