Ki mennyi idős kismamaként érezte először a magzatmozgást?
14 hetesen éreztem először. Első baba. Éjszaka felébresztett, éreztem, hogy valaki a bugyim vonalától nem messze 4-et matat. Nagyon megijedtem, mert ugye új érzés volt. :) Utána heti 2-3 alkalommal jelentkezett be, a 16. héttől már minden napra jutott néhány jel...
Ezen az oldalon már többször lepontoztak a válaszomért, - azt sugallva, hogy kizárt, hogy első babát ilyen korán érezzek...
Beszéltem a dokimmal, aki mondta, hogy ő elhiszi, mert a pajzsmirigyem miatt nagyon aktív baba, a lepény hátsó fali, a hasfalam vékony, bár 15 kg plussz van rajtam, és mivel az elejétől otthon vagyok, így ráértem Őt figyelni. Sokszor az elején akkor nem éreztem napokig, mikor nagyon elfoglalt voltam, - gyengék még a rúgások, ha az ember nem figyel, nem érzi, csak az erősebbeket, kezdetben...
22 hetes km
20 hetesen rúgott először. Első baba, lepény a mellső falon tapad.
De már 15 hetesen olyat éreztem, mintha kukac mászkált volna a bőröm alatt. Lehet, hogy ez is ő volt már... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!