9 hetes terhesen fejfájásra mit vehetek be? Megörülök reggel óta, eddig huztam.
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 16:08
11/17 anonim válasza:
Én is nagyon fejfájós vagyok, nekem a védőnő és az orvosom is Algopyrint javasolt.
12/17 anonim válasza:
Én is így vagyok ma, reggel óta kínlódok. :( Remélem azért már jobban vagy! Végülis vettél be valamit?
12 hetes km
13/17 anonim válasza:
én is iszonyat fejfájós vagyok,főleg az első trimeszterben voltam az és nekem a rubophent mondta a dokim.
14/17 anonim válasza:
Ne itt kérj tanácsot, hanem hívd fel az ügyeletet. Ott egy hozzáértő elmondja.
15/17 A kérdező kommentje:
algopirint vettem be,pikpak elmult a fejfajas es nem szenvedtem tovabb
2010. jan. 27. 21:43
16/17 anonim válasza:
Nekem a dokim a Panadolt javasolta!Szerintem semmi baj nem lesz ha néha beveszel egyet!
35hetes km
17/17 anonim válasza:
Fél szem Algopyrin. Nekem az orvos javasolta. Én is fejfájós voltam világ életemben. Szerencsére egyre kevesebbet fáj a fejem, mióta babát várok.
Végszükség esetén egész szem Algopyrin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!