20 hetesen 3100-3110 a méhszájam. A doki pihenést javasolt. Kihúzhatom így a terhesség végéig?
Huhh! Hát eléggé megnyílt a méhszájad! Nagyon szigorúan vedd a pihenést! Nem nagyon kell ténykedned. :( Ha betartod az ágybanfekvést, akkor szerintem végig tudod vinni.
De nagyon komolyan kell venned!
Sok sikert!
35 hetes kismama
Szia bocsi hogy most irok, de azota már a baba megszületett, irj légyszives hogy meddig birtad? én is 26 hets vagyok és 3110 a méhszájam.
Zsu
Szió!
Képzeld, egy napot rá is húztam a kiirt időpontra:-) Nem nyílt tovább a méhszájam:-)
Ne izgulj, nem lesz semmi gond! Nem is igazán tudtam pihenni, van nagyobb testvér:-) Hányadik baba???
Mondjuk nagyon sok panangint ettem a méhösszehúzódások miatt!
sok sikert, szép babavárást!
Szia köszi, kicsit megnyugtattál. elsö baba nagyon nehezen jött össze 3 év alatt, féltem, nehogy koraszülött legyen. probálok sokat pihenni, kiváncsi leszek hogy a következö vizsgálaton mit monmd a doki.
gratulálok.
Zsu
szió Zsu!
Mizujs veled??? Jól vagytok??? Nem nyíltál tovább??
Üdv: Én is Zsu:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!