Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen 3100-3110 a méhszáj...

20 hetesen 3100-3110 a méhszájam. A doki pihenést javasolt. Kihúzhatom így a terhesség végéig?

Figyelt kérdés
2008. aug. 13. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Huhh! Hát eléggé megnyílt a méhszájad! Nagyon szigorúan vedd a pihenést! Nem nagyon kell ténykedned. :( Ha betartod az ágybanfekvést, akkor szerintem végig tudod vinni.

De nagyon komolyan kell venned!

Sok sikert!

35 hetes kismama

2008. aug. 13. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megint én vagyok! Találtam egy cikket, vannak benne hasznos írások!

[link]

2008. aug. 13. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp pihenés, a lehető legszigorúbban, mivel felnőtt vagy rádbízták, de ilyen eredménnyel, ha bizonytalanok hogy betartod a pihenést tuti kórházi fekvés..nagyon vigyázz magadra!
2008. aug. 13. 20:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, aranyos vagy! Kicsit megijedtem, gondolhatod!A doki Panangint írt fel napi 3x1-et. Remélem segít majd! Szép estét neked!
2008. aug. 13. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én a 16-ik héttől vagyok c3100. Én mindent ugyanúgy csinálhatok. Nem kell feküdnöm, az orvos annyit mondott, hogy ne emelgessek nehezet. Most vagyok 25 hetes és nem nyíltam tovább. Vigyázni kell a fertőzésekkel, és óvatosan szexelek, de ezektől eltekintve, én mindent megcsinálok. Persze vigyázz magadra, de nem kell nagyon megijedni. Minden jót!
2008. aug. 14. 07:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, megnyugtattál kicsit! Nekem a középső is nyitva van már, gondolom az a baj. 2 hét múlva kontroll. Reménykedek, hogy nem nyílik tovább. Szép napot neked!
2008. aug. 14. 07:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia bocsi hogy most irok, de azota már a baba megszületett, irj légyszives hogy meddig birtad? én is 26 hets vagyok és 3110 a méhszájam.

Zsu

2010. ápr. 22. 08:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Szió!

Képzeld, egy napot rá is húztam a kiirt időpontra:-) Nem nyílt tovább a méhszájam:-)

Ne izgulj, nem lesz semmi gond! Nem is igazán tudtam pihenni, van nagyobb testvér:-) Hányadik baba???

Mondjuk nagyon sok panangint ettem a méhösszehúzódások miatt!

sok sikert, szép babavárást!

2010. ápr. 25. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia köszi, kicsit megnyugtattál. elsö baba nagyon nehezen jött össze 3 év alatt, féltem, nehogy koraszülött legyen. probálok sokat pihenni, kiváncsi leszek hogy a következö vizsgálaton mit monmd a doki.

gratulálok.

Zsu

2010. ápr. 26. 07:58
 10/10 A kérdező kommentje:

szió Zsu!

Mizujs veled??? Jól vagytok??? Nem nyíltál tovább??

Üdv: Én is Zsu:-)

2010. jún. 19. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!