Fehér váladékos vérzés a 16-héten, plussz hasi görcs főleg fekvö helyzetben. Baj van?
Ma délután a wc papíron láttam meg. Elmentem dokihoz nem látta honnan vérzik,azt mondta pihenjek.
Most a bugyimon találtam vér pöttyöt.
A hasam több mint egy hete fáj és görcsöl napközben enyhén,este fekve erősebben. (Gondoltam nyúlnak a szalagok stb) kicsit nagyon megijedtem.
Menjek holnap vissza dokihoz?
Magneb6 3×2 t javasolt. Erősödő vérzés esetén kórház.
Nem tudom meddig "engedik" a vérzést,és mikor próbálják meg csillapitani?!
Ill. a görcsök mennyire "lehetnek" erősek?!Mert megvallom erősödtek a görcsök...
Pecsételő piros vér...
Kb 5-10percenként erős görcsök ami ugy 5-15 másodpercig tartó.
Ez a fajta görcs tegnap óta tart így kicsit erősebb mint a mensi görcs.
3 gyermekem van, és soha nem érdekelt, hogy mit gondolnak a kórházban és mit az orvosom, ha én úgy éreztem, hogy baj van, akkor igenis vizsgáljon meg. Akár többször is.
Én császáros voltam mindegyikkel, nem tudom milyenek a szülési fájdalmak, de szerintem nálad beindult a szülés. Ne legyen igazam!!! Mert ugye 16 hetesen esélye sincs a babának.
Húú ez nagyon nem hangzik jól! Menj be egy másik kórházba!! A magnézium is kevés!!
Alsóhangon infúzióban kéne kapnod ennek sokszorosát!
Hogy vagy kedves kérdező?
Végül bementél ismét a kórházba?
Nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi bajotok!!!
Köszönöm.Igen bementem ,magne b6 helyet magnerotot javasoltak. A méh száj zárt, a lepény jól tapad.
Kicsit mozogtam oda felé út stb... és most még erősebbek a görcsök.
Az okot most sem tudják megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!