Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. hetemet töltöttem be ma,...

5. hetemet töltöttem be ma, van 2 pozitív tesztem, dokinál még nem voltam. Normális hogy a cicim nem igazán fáj csak néha viszket, menzis érzéseim vannak és étvágytalan vagyok? Baj van?

Figyelt kérdés
2008. aug. 13. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs baj, ezek normális dolgok. Én az első 3 hónapban 10 kg-ot fogytam, bár nemigen volt miből... Azért minél hamarabb menj el az orvoshoz, nem kell várni.
2008. aug. 13. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Jézusom mitöl fogytál tíz kilót csoda,hogy megmaradt a babád...most mennyit híztál és mennyi idős vagy?
2008. aug. 13. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocsi erre kétszer nyomtam...
2008. aug. 13. 17:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek dokihoz fog már látni valamit?
2008. aug. 13. 17:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy nagyon félek amikor érzem a hasamat hogy csak meg ne jöjjön...szaladok ki a wc-re hogy ugye nem! Ez normális?
2008. aug. 13. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:

szia!

ÉN tegnap előtt voltam 5.hétben orvosnál és csak petezsákot látott. Azért legalább igazolta a terhességet. Viszont mehetek újra két hét múlva.

2008. aug. 13. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem, hogy én is félek, mert semmi tünetem nincs, egy kis mellfeszülésen kívűl.

Tegnap itt nagyon aranyosak voltak, mert megnyugtattak, hogy semmi gond...

2008. aug. 13. 17:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked!!!! Hát én azt terveztem hogy a jövöhéten megyek dokihoz, remélem hogy nem lesz semmi gond, ugyanis nekem pár hónapja volt már egy spontán vetélésem 5 hetesen. Ezért most nagyon izgulok. Akkor a cickóim nagyon fájtak de most csak viszket néha, és érzem őket...
2008. aug. 13. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia nekem is ez volt ahogy nem jött meg tesztltem és pozitív volt else mertem hinni de én annyit jártam wc-re a mindjárt megjön érzésel mert ugye attol féltem,hogy meg fog jönni de nem és már holnap leszünk 7hetesek de korán mentem én is már aznap és akkor még semmit sem látott aztán már igen.
2008. aug. 13. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 5 hetes + 2 naposan voltam először uh-n, ott már látszott a petezsák, benne a szikhólyag:) Ha nagyon türelmetlen vagy, pár napon belül nyugodtan menj dokihoz. (Engem 6 lóval sem tudtak volna visszatartani)!Gratulálok!!!
2008. aug. 13. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!