Az nem baj, hogy a drágaságomnak a köldökzsinór mindig ott van a kis orrocskája előtt? Vagy ez természetes? 34 hetes kismama vagyok
Figyelt kérdés
2008. aug. 13. 16:48
1/3 anonim válasza:
ha az orvos nem mondta, biztos nem baj.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ez a problémám!mi is az leső 4d-s Uh -on láttuk 21 hetesen h ott a kzs meg azzal játszik!aztán mikor 32 hetesen is voltunk akkor ott lebegett a nyaka meg álla körül!Be is voltam tojva!Meg még most is!De reméljük a legjobbakat!!!!Nem tudsz ellene mit tenni!Figyeljed azért a mozgásait a bébikének,én is azt teszem és ha lassulna v nagyon lecsökkenne azonnal szólok,szóljál a dokinak!
35 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
szia
az én babócámnak is mindig az arca előtt volt és azzal játszott,de nem volt szüléskor a nyakára tekeredve,ne aggodj
4 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!