Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orvosom Clion (10 db)...

Az orvosom Clion (10 db) hüvelytablettát írt fel, azt mondta hogy ezt azért írja, hogy ne kapjak el semmi bacit. Ez igy van?

Figyelt kérdés

Még csak egyet használtam el belőle, ami azt illeti elég kellemetlen volt utána.Hány hetes terhességig lehet ezt használni? Vagy egyáltalán muszáj ezt használni?

35. hetes kismama

2008. aug. 13. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Ugyanezt a hüveytabit kaptam én is. Mondjuk nekem volt valami bacim és azért írta.

Mi volt neked kellemetlen utána?

30hetes kismama

2008. aug. 13. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! nekem is volt egy minimális fertőzés, ezért kaptam ezt a kúpot, de nagyon utáltam... Ráadásul előtte nem volt folyásom, 5 tabletta elhasználása után viszont sárgás bő folyást kaptam, szóval nem érte meg... Végül elhasználtam mind a 10et, a folyásom is abba maradt, de többet nem engedném a dokinak, kérnék valami mást. Szerintem te is tedd ez, biztos tud mást felírni, ha ezzel kellemetlenséged van!

34 hetes kismama

2008. aug. 13. 20:11
 3/3 anonim ***** válasza:
szia. nekem is ezt szokta felirni ha nem túl jó a kenet eredményem. clion d100 a neve. először kellemetlen, mert kitisztít utána már nem, valószínű összeszedtél valamit. csak vizezd be a kúpot ha használod!
2008. aug. 14. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!