Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lehetek terhes, ugye?

Nem lehetek terhes, ugye?

Figyelt kérdés
Ha a 8. és 12. héten is negatív tesztjeim voltak, valamint a menstruációm is megvolt, szövetdarabokkal, csak rövidebb ideig tartott és kevesebb volt, mint lenni szokott, akkor nem lehet terhesség, ugye? Tüneteim nincsenek, de az alhasam fura, mintha puffadtabb és nagyobb lenne, mint szokott. Székrekedésem is van. Légyszi normális válaszokat írjatok, mostanában elég labilis vagyok idegileg és eléggé meg vagyok ijedve. Ilyenkor már tapintható lenne a méh? Hihetek a negatív teszteknek?

2014. nov. 2. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is egyre zavarosabb amiket írsz kérdező, egyre jobban semmi értelme nincs. Ha menstruálsz miből gondolod, hogy terhes vagy? Miért nem mész el nőgyógyászhoz? Miért védőnőhöz akarsz menni, hogy megnézze a méhedet? Nagyon zavaros vagy.
2014. nov. 2. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Túl sokat szivtál...

Ne szexelj védekezés nélkül és nem lesz ekkora a para...

2014. nov. 2. 18:57
 13/13 anonim ***** válasza:
menstruált de rövidebb ideig és csinált kettő tesztet már ami negatív lett.ha terhes lenne 13 hetes lenne, és azt kérdezi , hogy ha negatív a teszt hihet -e neki nem terhes-e..csinálj még egyet mikor esedékes lenne a menzeszed..
2014. nov. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!