Mit jelentenek ezek az értékek: NT: 1,7 mm, BPD: 19 mm, AC: 62 mm, FL: 7 mm?
Figyelt kérdés
A dokim elfelejtette közölni, bár azt mondta minden ok, vagyis tökéletes.2008. aug. 13. 13:23
1/10 anonim válasza:
Szia!Nem írtad,hogy hány hetes vagy.A rövidítéseknél az NT-t nem találtam, de a többit itt tudod megnézni:
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza)
BPD (Fejszélesség - falcsont távolság)
THQ (mellkas átmérő)
FL (combcsonthossz)
HC (fej körfogat)
AC (has körfogat)
Illetve,ha az átlagos méretekre vagy kíváncsi,akkor www.timmermann.hu oldalon meg tudod nézni.
Boldog babavárást!
3/10 anonim válasza:
NT: tarkóredő
BDP: a két fül közötti vávolság
AC: a has harántátmérője, azaz a két csípőcsont közötti távolság
FL: a combcsont hossza
4/10 A kérdező kommentje:
12 hetes UH volt. AKkor az nem is szerepel rajta hogy hány centis?
köszi a válaszokat!
2008. aug. 13. 13:37
5/10 anonim válasza:
nem találsz ilyent a leleten, hogy crl? pedig azt ekkor fontos lemérni, mert ebből következtetnek a pontos korára.
6/10 A kérdező kommentje:
sajnos nincs ilyen. Pedig két orvos is bent volt. nem értem.
2008. aug. 13. 14:35
7/10 anonim válasza:
akkor lehet, hogy kórháza válogatja. mindenhol más a terhesgondozási protokoll
8/10 anonim válasza:
Tudomásom szerint azt nem mérik, hogy egészében hány centis a baba. Én megkérdeztem anno az ultrahangon, hogy meg tudják-e mondani, és azt mondták nem. De lehet van olyan kórház, ahol mérik ezt is.
9/10 anonim válasza:
A CRL az nem csak az ülőmagassága ( vagyis a hossza a fejtetőtől a farokcsontig) a babának?
10/10 A kérdező kommentje:
de. és azt sztem mindenhol mérik. bár most nálam nem mérték, de legutóbb igen.
2008. aug. 14. 05:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!