15 Hetesen elképzelhetô, hogy nôtt a hasam?
attól függ hányadik gyermeked... ha az első poronty, akkor később kezd el nőni, de elképzelhető
sőt az is hogy pszihés a dolog(nem arra célzok hogy bolond vagy, hanem hogy annyira várod a babát)
Az elsővel 13 hetesen már rákérdeztek, hogy babát várok? Most a másodikkal 12 hetesen már kismama nadrágot hordtam.
Nem vagyok túlsúlyos, de nádszál sem, átlagos a testalkatom. De mindkét terhességnél óriási a hasam, akkor is és most is, azt kérdezgetik, hogy bizosan csak egy baba van?
Szóval, igen, a pocakod nő, főleg a második terhességnél hamarabb látszódik.
Én is 15 hetes vagyok a második terhességgel, és akkora hasam van, mint az elsővel félidőben. Nagyon látszik.
Nekem már az első terhességnél is gratuláltak 16 hetesen idegenek, úgy, hogy poncsó volt rajtam... Szóval igen, nőhet a pocakod.
Ja, és mindkét esetben fogytam az elején.
Másodikkal 11 hetesen olyan kérdezte meg tőlem,hogy: Ugye babát vártok? Akivel azelőtt csak köszöntünk egymásnak,egyértelműen látszott hogy gömbölyödök :D
És úgy hogy 16 hétre fogytam 5kg-t a haskörfogatom meg nőtt 10cm-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!