Mi a véleményetek olyan szülőkről akik az osztrák gyes és családi pótlék és egyéb juttatásokra hivatkozva vállalnak be sok gyermeket?
1.Aki arra rendezkedik be, h segélyen éljen az valszeg tingli-tangli munkát végez, nem pedig szakember.
Szerencsére a kérdező ezt most megerősítette, mosogat, többet nem is vártam.
2.Persze, h jár meg neki joga van hozzá, de ezt a "nekem jár a segíííly" mentalitást a c*****ok csinálják.
Igen, jár.
Mert van egy jogszabály, ami leírja.
Csak épp, ha holnap módosítják, akkor onnantól kezdve nem jár.
És nem lehet majd menni óbégatni, h "hátde, hátde" "hátde mi a segíílyre vállaltuk a külyküket".
Mert senkit nem fog érdekelni.
Csak szokás szerint az ilyen alja, moslék emberek miatt majd megint azok b asznak rá, akik becsületesek voltak, mert hát vissza kell élni mindennel.
Na pont ez az a dolog, ami miatt fent is szarnak ránk, mert tudják, h a magyarnak semmit nem éri meg adni, mert úgy is visszaél vele.
Tipikusan ilyen volt mikor feldobták azt a tervezetet, h aki 100 km-nél távolabb dolgozik az igényelhet pótlékot pluszba.
Másnap már a fél környezetem azon kattogott, h kellene átjelentkezni, h kapja a pénzt.....
Mer há neki jár....
1.Túl ostoba vagy, h felfogd miről beszélek.
2.Most komolyan azt hiszed, h segélyen tengődő emberekre irigykedek?:)
Épeszű ember nem ezért vállal gyereket.
Úgy tudom elképzelni, hogy valaki szeretett volna 3-4 gyereket és így be tudják vállalni mert jobbak a juttatások, mintha két vagy egy gyerekük van.
Kedves 15-ös válaszoló, akkor a párod még szerencsésebb én vállalkozóként 0 szabadnappal, se ünnepnappal tengődök kicsivel többért, mint amit szomszédainknál kapnak!
Csak egyszerűen nem értem az Osztrák kormányt Magyarországot gazdagítja ide fizet hatalmas pénzeket, csak azért mert a családfő náluk vállalt munkát.
Úgy lenne fer, ha abban az esetben fizetné ezeket a juttatásokat ha az egész család apuka,anyuka,gyerekek, kint élnének Ausztriában, és folyamatosan bekérné onnan az iskola óvodáztatási papírokat igazolásképpen.
Gondoljunk csak bele ha fordított helyzet lenne, Magyarország fizetne kifele egy idegen Országba mindenféle juttatást azért mert a családfő itt dolgozik aki román szerb vagy akármilyen állampolgár! Na az, hogy tetszene egyeseknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!