Rossz lett a 16 heti vérvizsgálatom eredménye. Magzatviz vizsgálatra kellene mennem. Mit tegyek?
Ma tudtam meg, és borzasztóan érzem magam. 2 egészséges gyerek után nem számitottam erre. Viszont ha ne adj Isten nem lenne jó az az eredmény se, én nem tudom, hogy mit tennék, megölni képtelen volnék, mivel már elvesztettem pár babát.
Az AFP jó, 22.30, a másik nem free beta hcg: 40,11, estriol 1:137
Ja , 32 éves vagyok.
Mit tegyek? Kérlek segitsetek?
Szia, az a régi 14.05-ös vagyok.
Mi lett Veled és a babával?
Köszönöm kérdésed, aranyos vagy!
Szerencsére minden rendben van és egészséges a kisbabánk. Voltam azon a vizsgálaton, amitől akkor nagyon féltem, de most már örülök, hogy elmentem és megnyugodtam. És ráadásul kisfiunk lesz akinek nagyon örülünk, mert otthon már két lányka várja őt. :-)
És nálatok, mi újság?
Szia, 14.05-ös vagyok. Ez nagyon de nagyon jó hír!!! Szívből örülök! :) És igen, amnionál 100%-ra kiderül a baba neme. Az a lényeg, hogy minden rendben a babával. Ettől nagyobb öröm azt hiszem nem létezik.
Köszi, mi is jól vagyunk, ma kezdtük a 27. hetet, kedden megyünk a Párommal 4D-re, hogy megtudjuk végre mi is a baba nemét.
Vigyázzatok magatokra és mégegyszer gratulálok! :)
Myra
Köszi szépen!!
Ird meg majd mit tudtatok meg a kis pocaklakóról? :-)
Szia, a 14.05-ös vagyok. Most jöttünk 4D uh-ról és kiderült, hogy kislányunk lesz! :))
Vigyázzatok Ti is Magatokra, nagyon szép napokat, heteket, hónapokat és főleg kiegyensúlyozott boldogságot kívánok Nektek!
Myra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!