Nyíregyházán tudtok olyan bababoltot a Brendonon kívül, ahol nagy a választék, főleg kiságyakból és pelenkázószekrényekből? Azon kívül minden más is kellene. Nagybevásárlás lenne.
Figyelt kérdés
Voltam egy pár bababoltban, de mindegyik nagyon kicsi és nincs választék. Köszönöm, előre is!2010. jan. 26. 12:54
1/4 anonim válasza:
szia. Mi a KIKOL-ban vettük meg a kiságyat. Ott találtuk a legszebbet, fenyő. Ott van hozzá pelenkázószekrény is. Van honlapjuk esetleg nézd meg ott. Vagy a Kállói úti bababolt ( [link] is elég jó vagy a Debreceni úton is van egy jó bolt, elég olcsó. Nagyker áron adják. Nem tudom a bolt nevét, de egy babakocsi van kirakva a bolt elejére. Nem a Metro oldalában van hanem a másik oldalon kicsit visszább a városfelé.
2/4 anonim válasza:
első vagyok megint: megkerestem a honlapjukon, ilyet vettünk mi is. [link]
Bár a Kikolban árulnak kókuszmatracot hozzá, 13.000 ft körül ha jól emlékszem, de azt nem onnan vettük, hanem egy másik boltból 7.000 ft.-ért.70x140-es kell bele.
3/4 anonim válasza:
Az Emberke bababolt nagyon korrekt a Kossuth utcán van. Nekem a Kállói úti nagyon nagy csalódás volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az infókat.
2010. jan. 26. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!