Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az probléma, ha 12 hetes...

Az probléma, ha 12 hetes várandosként, még nem küldtek el vérvételre?

Figyelt kérdés
Pár napja voltam uh-n,ahol megkaptam az időpontot a genetikai uh-ra. Viszont utána érdeklődtem és azt mondják/ írják,hogy a 12.héten max megkéne csinálni a laborvizsgálatokat. 13 hetesen megyek megint uh-ra (a fent említett genetikai uh időpont), de vérvételre még csak időpontot sem kaptam. :/ Ez aggaszt egy kicsit.

2014. okt. 30. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hiába a betétlap mindenhez adnak itt is beutalót.Nálunk a védőnő küld a vizsgálatokra ès a beutalókat is ő adja.Az enyém elfelejtett engem laborba küldeni ès erre 20 hetesen jött rá.Még neki állt feljebb...Csak bennem emberére talált :D
2014. okt. 30. 13:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom akkor nem konkrét a dolog. Eddig nem voltam védőnőnél,holnap megyek. Talán majd ő tud segíteni. Köszönöm az infókat....jól jön! :)
2014. okt. 30. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
a betétlap az csak annyi volt nálam hogy egy külön kis nyomtatott papíron rajta van felsorolva hogy mely vizsgálat mikor esedékes. Nekem kell beutaló a laborba, nőgyógyász adja, két hete voltam, szóval kell. De ez is területenként változhat.
2014. okt. 30. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. héten volt az általános első labor, plusz az integrált teszthez a vérvétel is - magánrendelésre járok, azt mondták, ez így teljesen rendben lesz.
2014. okt. 30. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!