Mikor jelentettétek be az öröm hírt?
Szülőknek, rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, munkatársaknak stb.?
Olyan nehéz nem világgá kürtölni, pedig még csak 5 hetes.. de megérné kivárni a 12. hetet ugye?

Novemberben teszteltem, aznap a paromnak, masnap a szuleinknek, harmadnap mamanal, tesomeknak, karacsonykor tobbi szuk csaladnak. Megkertuk oket h a tagabb kornek csak a 12.het utan, munlahelyemen is aznap jelentettem be mikor a 12.hetin mindent rendben talatak. :-)
Sok boldogsagot!

Nem a babona miatt, de aki már megjárta párszor, az nem mondja el hamar.
Ismerősömék a bejelentés után nem sokkal vetéltek el, hát nagyon rossz volt elmondani a vetélést.
Mi buta módon elmondtuk a szüleimnek a pozitív tesztet, 1 hétre rá vetéltem.
Ilyenkor az ember legszívesebben elfordulna a világtól, egyedül akar lenni a bánatával, egyfajta kudarcnak éli meg ezt egy nő. Nagyon nincs szükség mások sajnálkozására, csak még rosszabbul érzi magát az ember.
Nem ítélek el senkit, aki hamar elmondja, az ő dolga. Én már megégettem magam többször is, ezért óvatosak vagyunk nagyon.
Most 9 hetes vagyok, Anyám feltúrta a cuccaim és rájött a terhességre a 6. héten, nagyon haradugtam/haragszom rá ezért, pláne hogy a korábbi vetélésnél is csak legyintett, hogy én fújom fel (miközben meg előtte ő repdesett az örömtől, hogy nagymama lesz), szóval nagyon megbántott, mert nem akartuk túl korán bejelnteni ismét, hát ez van.

Szia :)
Én 4 hetesen már pozit teszteltem,de csak férjem,és barátnőm tudott róla,de ők arról is , hogy fogok tesztelni.
Szüleinknek 5 hetesen elkotyogtuk... :)
Távolabbi ismerősöknek,barátoknak,rokonoknak 12 hetesen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!