31 hetes kismama vagyok. Az utóbbi egy hétben néha vérezgetek, görcseim nincsenek. Van Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Bővebben lent.
hát nem tudom sajnos, ez elég érdekes, mindenesetre próbálj meg többet pihenni, feküdni.
www.webbeteg.hu itt ingyenes regisztrálás után orvostól kérdezhetsz, hátha ők tudnak valami okosságot mondani. csak több napot is kell várni a válaszra.
Szia!
Normál terhességem volt, de én is elkezdtem vérezgetni. Nekem ugyan nem élénkpiros volt, hanem rózsaszín, de nagyon megijedtem én is. Egyből fekvés, másnap doki. Semmi baj. Ezután 2-3 hetenként előjött, de semmi görcs, fájdalom...és a babával minden oké. Hát nem tudom , mi lehet ez odabent ilyenkor? Én arra tippelek, hogy ahogy nőtt a méhem ott kisebb erek elkezdtek szétnyomódni (ahogy Te is írod), vagy nagyon gyengén elkezdett vérezni a méhszájam, a nyomás hatására ugyanúgy. Egyébként végig problémamentes terhességem volt, 38. hétre egészséges babát szültem, és máig nem tudom az okát....
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves második válaszadó, egy kicsit sikerült megnyugtatnod. Egyébként az én terhességem is teljesen probléma mentes ezt a "kis" problémát leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!