Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelent valamit ha nagyon lent...

Jelent valamit ha nagyon lent van a hasam? 32hkm

Figyelt kérdés

Voltam valamelyik nap ismerősökkel és szerintük nagyon lent van a hasam és előbb meg lesz a baba... mondanom sem kell egyszer sem gondoltam hasonlóra se de még van 8hetem hátra!!

Nézegettem pocakfotókat és láttam egy kismamának a sorozatképét 9hónapról,és neki le se szállt a pocakja,egész végig lent volt.. ja,és a kislányom be se fordulva még a múlthéten..

Szerintetek?

2014. okt. 29. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
32 hetesen nekem is leszállt a hasam,34 hetesen védőnők szerint az arcom is eltorzult,mondogatták hamarabb fogok babázni mint gondolnám.Ehhez képest 2 nappal túlvittem :)
2014. okt. 29. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Tegnap óta nekem is lent van nagyon, feltűnően máshol mint szokott. (nincs befordulva, mert amúgy is medencevégű) Most 30 hetet töltöm.
2014. okt. 29. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:
egyszer ilyem,egyszer olyan.. érdekes. eddig semmi fajta rossz gondolatom nem volt ezzel kapcsolatban de most megijedtem :/
2014. okt. 29. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!