A bébim 2 napja megállás nélkül mocorog, rugdos, aminek én nagyon örülök, de mikor alszik? Mit csinálhat vajon odabent?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok. Reggeltől estig folyamatosan érzem, sőt amikor éjszaka felkelek, akkor is. Kint is ilyen aktív baba lesz?2008. aug. 13. 07:24
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én is a 26. hétben vagyok. Van nekem is jó pár nap, amikor egyfolytában mocorog, éjjel is mikor felébredek. Hétfőn pl már majdnem féltem, mert dél körül alig éreztem órákig, csak egy-egy rebbenést. Aztán hétfő este óta meg sem áll. De szerintem ha megfigyeled, lehet tudni mikor mozog álmában, és mikor van ébren. Legalábbis szerintem mikor csak rúgdos, akkor alhat, amikor meg "közlekedig, és ki akar bújni szinte a köldökömön, azt hiszem akkor van ébren. Meg amikor nagyobbakat rúg. Legalábbis azt olvastam, hogy nagyon sokat alszanak ebben a korban, de annak nagy részét aktívan. Még akkor is gyakorlatoznak a kinti életre.
Arra én is kíváncsi lennék, ilyen marad e ha kint lesz akkor is.
Sok boldogságot nektek!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Nekem is pont vasárnap alig mozgott, és nekem is hétfőtől ilyen aktív:) Biztosan front volt vasárnap.
2008. aug. 13. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!