Szerintetek normális 39 hetesen, hogy pisilés után a papíron ilyen sárgás valami van?
Figyelt kérdés
Talán felfáztam vagy mi lehet? Jár már valaki így? Normális ez egyáltalán?2010. jan. 25. 20:43
1/8 anonim válasza:
Nem inkabb a nyakdugo egy resze?39 hetesen valoszinubb...
2/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom. Volt már egy hete hasonló,de az nagyobb darab sárgás cucc volt(nagyujj köröm nagyságú).
Ez most nem volt olyan nagy.
2010. jan. 25. 21:04
3/8 anonim válasza:
Folyás nincs, csak pisilés után van a papíron? És honnan jön, a hüvelyből, vagy a húgycsőből? Meg kéne nézetned az orvosoddal.
4/8 anonim válasza:
Az nem baj ,nekem is tobb reszletben jott ki :-))) .Nem sokara kezedben foghatod a csoppseged!!!
D&Sz
5/8 anonim válasza:
Szülés előtt pár héttel már nekem is megyegetett el a nyákom. Úgy apránként. Aztán szülés előtt 1-2 nappal megvizsgált a dokim. Na mondhatom az után csak úgy jött belőlem. Rá 2 nappal meglett a babócám.
6/8 A kérdező kommentje:
Hétfőn én is megyek vizsgáltra. Keddre vagyok kiírva:)
Remélem nemsokára kibújik a Drágánk:))
2010. jan. 28. 14:58
7/8 anonim válasza:
Hello!
én csak kiváncsi vagyok, mit mondott erre az orvos!
meg hogy megszületett már a Babád!
majd írd meg légyszi, ha ráérsz!
szorítok!
:)
21 hetes
8/8 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, du óta fájdogál mensi szerűen a pocakom, és a derekam is kivan! Szerintetek lehet ez a szülés beindulásának jele?
2010. jan. 29. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!