Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tapasztalatok a fogamzas...

Mik a tapasztalatok a fogamzasgatlo elhagyasa utan?

Figyelt kérdés
Az elozo honapban hagytam abba a gyogyszert. Babat tervezunk, kov nyari probalkozassal. Csak azert hagytam abba most, hogy lassam rendszeres e most. Regen nem volt az. Nagyon keves rovid mensi volt akkor, bar gyogyszer mellett nekem ilyesmi volt. 3 eve szedtem ujra a bogyot. Most miota elmult a mensim egyfolytaban rozsaszines a folyas es alhasi fajdalmam /inkabb csak kenyelmetlen erzes/ van allandoan. Bar az lehet emesztesi problema, szelek stb. Hetfon kell majd megjonnie. Kivancsi vagyok megjon e. Regen nem volt rendszeres, mert pazsmirigy alulmukodesem van, de elvileg a hormonpotlas miatt most nem lehet vele gond. Nektek hogyan allt visszaa termeszetes ciklus bogyo utan?
2014. okt. 28. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a következő hónapban már rendesen, időre megjött, de nekem sosem voltak problémák a ciklusaimmal.
2014. okt. 28. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehogy. 2 hónap kimaradt, mesterségesen meghozta egy gyógyszer, de semmi. Aztán orvost váltottam és kiderült az ir és a pcos. Mióta azt kezeljük 3-as kezeléssel, azóta van ciklusom.
2014. okt. 28. 15:01
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es! A pcos-t tudom mi, de mi az az ir? Es mi az a 3-as kezeles? Jobbulast kivanok!
2014. okt. 28. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
én PCO/IR-es vagyok én is most hagytam abba a gyógyszert de nem akar megjönni. még nem voltam vele orvosnál de nekem nem mondott ilyen 3 as kezelést! Ha letudnád írni megköszönném.
2014. okt. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!