Titeket nem irrital nehany terhes no viselkedese az oldalon?
Eddig ez a kedvenc... azóta sem tudom hová tenni a kérdés kiíróját :)) MIÉRT???
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Először azt hittem, az ilyen kérdés is csak vicc, de neeeem.... Nekem furcsa :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Bennem is többször felmerült már, hogy miért kell így beszélni egy kisbabáról felnőtt emberek között. Nagyon ari meg cuki, csak éppen másoknak nevetséges, bár tényleg mindenkinek a saját dolga.
Azt sem szoktam érteni, hogy valaki miért beszél ilyen gügyögő nyelven a gyerekhez, miért akar neki olyan szavakat tanítani, amik nem léteznek. A múltkor is itt valaki nagy büszkén írta, hogy a gyerek már ki tudja mondani, hogy tejcsi. De jó!
Egyébként aki nem szórja tele a facebookot a gyereke képével az nem büszke rá? Ez a mércéje?
Rengeteg képem van a fiamról, de egy sincs fenn a facebookon, ettől még imádom és büszke vagyok rá. Szerencsére nincs olyan ismerősöm, aki ömleszti a képeket, az pedig nem zavar, ha időnként feltesznek párat. Sőt szeretem megnézni őket.
Szóval nem idegeskedem ezeket, csak időnként megjegyzem magamban, hogy nevetséges a gügyögés. Lehet, hogy más szerint aranyos, nekem nem az.
HKM megjegyzes olyan kerdeseknel mint pl mit egyek ma vacsorara? Tetszik ez a kabat? Es kepesek beirni velemeny plusz pl 16hkm...
Ti végigolvastátok a kérdést rendesen? HKM csak ennyiben zavar nyilván ahol indokolt nem :)))
Nem a becézgetéssel van a baj hanem a nyilvános nyálcsorgatással, buszon villamoson stb.
A facebook meg.... szerintem nevetséges. Én is biztos fogok felrakni képet a születendő gyerekemről de nem ilyen mennyiségben mert az SENKIT nem érdekel a szűkcsaládon kívül, miért kell nyilvánossá tenni azt, hogy a gyerek kinyitott a száját, villa van a kezében stb... 2 hónaposan 231 kép szerintem nem kicsit túlzás, és igenis irritálja az ismerősöket mert kutya nem kíváncsi az ilyen részletkre. Magamnak biztos csinálok kismillió képet, aki kér pedig kap de nem spammelem szét az üzenőfalat.
Engem irritál itt pár személy. Leginkább azok, akik nem segítő szándékkal jönnek, hanem csak kritizálják a másikat.
S itt mindig találkozhatunk ilyenekkel, akik nem magukkal foglalkoznak, nem másoknak adnak tanácsot, hanem csak osztják az észt, hogy mit, hogyan kellene mondani, mit hogyan kellene vagy nem kellene posztolni...
Ilyenkor picit talán még "irigylem" is a kérdezőt-válaszolót a hatalmas problémái miatt.
Az a baj, hogy ez az oldal sokszor már nem arról szól, hogy hogyan segítsünk másoknak, hanem arról, hogy hogyan lehet magunkat fényezni, és másokat lefikázni (csupán csak azért mert mások mint mi).
Értem amúgy a problémádat. De nem hiszem, hogy ez megért egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!