Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Délpesti kórházba kell...

A Délpesti kórházba kell mennem,12 hetes uh-ra, nyaki redő vizsgálatra. Mit tudtok mondani a kórházról, orvosokról?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 15:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Most kellene először a Délpstibe mennem, de ezek után, amiket írtok meg sem próbálom. Holnap megkérdezem a sotén hogy ilyenkor mi van, és oda fogok menni, ott már úgy is voltam vizsgálatokon.
2010. jan. 25. 16:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Bocs, utolsó előtti voltam... :)
2010. jan. 25. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:
első vagyok. hétvégi ügyeletben kerültem oda (illetve mentem mivel mi is odatartozunk) mert barnáztam, aztán kiderült, hogy elhalt a magzat. az UH-n azt hittem a méhemet szedi ki a "doki" (nem tartom az ilyet annak) úgy fájt. majd szét szedtem a széket a fájdalomtól, úgy rángatta azt a nyavalyát mint a sebváltót. nyögtem erre kérdezi, hogy miért nyögök, mondom mert fáj, nem lehetne óvatosabban vizsgálni?! erre ő: nem lát semmit, nincs terhesség. (dehogynem volt) aztán fél óra múlva mondták, hogy egy másik doki is kivizsgál, keressem XY-t. valami B betűvel kezdődő neve volt a dokinak, de olyan sokk alatt voltam attól ami történt, hogy nem tudtam megjegyezni. a bunkó nővér, meg pofákat vágott, hogy nem tudom kihez kell jönnöm újabb vizsgálatra. előtte tudtam meg nemrég, hogy elvesztettem a babát, és ez a k@csog meg szemétkedik, egy szem együttérzés se volt. és ismétlem: ügyelet volt, ami azt jelenti, hogy az első vizsgáló dokin és akihez 2.szorra küldtek dokin kívül nem volt más bent éppen. szóval nem tudom mit szemétkedett. ja, és tőlem kérdezte, hogy miért kell még egy vizsgálat, mondom a diagnózist még fel tudják állítani, vagy azt is nekem kell?! tényleg le a kalappal Makai doki előtt, aki ilyen körülmények között ennyire emberséges tud lenni.
2010. jan. 25. 21:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Hááát higiéniában valóban nem az elsők,sőőőőőőőt,viszont velem kedvesek voltak,behívták a páromat is,hogy ő is láthassa a picit,és még képet is adtak.Pénzt nem fogadtak el,igaz nem is erőltettük.. :)

De ha másoknak ilyen rossz tapasztalataik vannak,akkor lehet ,hogy én vagyok a szerencsés egy :) Bárhogy is döntesz,minden jót!

2010. jan. 25. 21:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Én 33 hetes vagyok,oda járok vérvételre,mert a dokim ott va.igazaz ultrahangok a magánrendelőben zajlanak,de előfordult már,hogy problémám volt,és a rendelkezésemre állt a kórházban este 8 után is,mert pont ügyelt.őt csak ajánlani tudom:Weidner András.A higiéniával vannak kifogásaim,de erről megint nem a dokik tehetnek,hgy a kissebbség mindent tönkre tesz,llop.a doki mesélte,hogy amint megcsinálnak valamit,másnap hűlt helye,még a csapokat is ellopják.nekem több ismerősöm,és bnőm is ott szült,és a dokikkal,nővérekkel nem volt rossz tapasztalatuk.velem is nagyon alaposak,normálisak,már tudják a nevem a nővérek is,ha megyek vérvételre,pedig pénzt még nem adtam.Csodát ne várj,ez is csak egy mezítlábas kórház,nem magán intézmény.ami azt illeti,a kolléganőmet épp a sotén kezelték félre,hiába ment be,hogy fáj a hasa,valami nem oké,több doki is megvizsgálta,és közölték vele,ne egyen annyi meggyet,az puffasztja!!!!hazaküldték,elfolyt a magzatvíz,aminek következtében 6 hónapra megszült,egy 1.15kgos babát.mindenhol vannak,és lesznek is rossz tapasztalatok,én eléggé ismerem a Dél-pestit,más osztályt is,a szüleimet is itt kezelték,és szerintem nem rosszabb,mint más kórház.Mindenhol vannak kontár,bunkó emberek,ez nem helyrajzi kérdés.de ha már most így állsz hozzá,valóban ne menj oda.

Boldog babavárást

2010. jan. 26. 11:34
 16/20 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem adok nekik egy esélyt! Aztán meglátjuk a továbbiakban hová fogok járni. Mondtak rossz és jó tapasztalatokat is. Majd megírom nálam mi lett a helyzet.

Köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 26. 17:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobban jársz, ha az sztk-ba mész az összes lehetséges vizsgálatra a fogadott dokidhoz (én a Séránál szültem a Délpestiben és a szüléssel elégedett voltam), és szülni mész csak a kórházba. A kórház nem valami jó, de arra a 3 napra, amíg benn kell maradnod szülés után ki lehet bírni. Kell vinni higiénés dolgokat, pl. wc papír, ülőkepapír, stb. a szülés utáni lábadozásra. A babosztályon a nővérek is tök hülyék, viszont ki lehet fogni egyágyas szobákat némi pénzért és a kisbabád egész idő alatt veled lehet, ha akarod. Ha nem akkor az újszülött kórteremben alszik a többiekkel.
2010. jan. 31. 14:50
 18/20 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem mennyi most Séra dokinál a terhesgondozás és a szülés? amúgy szuper jó dokinak tartom.
2010. jan. 31. 15:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100000 huf a terhesgondozás-szülés, csak a végén (szülés után) fogad el pénzt. Én is jónak tartom, nem stresszeltük túl a terhességet, pedig az első volt és nem is vagyok olyan fiatal.
2010. febr. 4. 19:21
 20/20 anonim ***** válasza:
köszönöm, hogy válaszoltál.
2010. febr. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!