A Délpesti kórházba kell mennem,12 hetes uh-ra, nyaki redő vizsgálatra. Mit tudtok mondani a kórházról, orvosokról?
Hááát higiéniában valóban nem az elsők,sőőőőőőőt,viszont velem kedvesek voltak,behívták a páromat is,hogy ő is láthassa a picit,és még képet is adtak.Pénzt nem fogadtak el,igaz nem is erőltettük.. :)
De ha másoknak ilyen rossz tapasztalataik vannak,akkor lehet ,hogy én vagyok a szerencsés egy :) Bárhogy is döntesz,minden jót!
Én 33 hetes vagyok,oda járok vérvételre,mert a dokim ott va.igazaz ultrahangok a magánrendelőben zajlanak,de előfordult már,hogy problémám volt,és a rendelkezésemre állt a kórházban este 8 után is,mert pont ügyelt.őt csak ajánlani tudom:Weidner András.A higiéniával vannak kifogásaim,de erről megint nem a dokik tehetnek,hgy a kissebbség mindent tönkre tesz,llop.a doki mesélte,hogy amint megcsinálnak valamit,másnap hűlt helye,még a csapokat is ellopják.nekem több ismerősöm,és bnőm is ott szült,és a dokikkal,nővérekkel nem volt rossz tapasztalatuk.velem is nagyon alaposak,normálisak,már tudják a nevem a nővérek is,ha megyek vérvételre,pedig pénzt még nem adtam.Csodát ne várj,ez is csak egy mezítlábas kórház,nem magán intézmény.ami azt illeti,a kolléganőmet épp a sotén kezelték félre,hiába ment be,hogy fáj a hasa,valami nem oké,több doki is megvizsgálta,és közölték vele,ne egyen annyi meggyet,az puffasztja!!!!hazaküldték,elfolyt a magzatvíz,aminek következtében 6 hónapra megszült,egy 1.15kgos babát.mindenhol vannak,és lesznek is rossz tapasztalatok,én eléggé ismerem a Dél-pestit,más osztályt is,a szüleimet is itt kezelték,és szerintem nem rosszabb,mint más kórház.Mindenhol vannak kontár,bunkó emberek,ez nem helyrajzi kérdés.de ha már most így állsz hozzá,valóban ne menj oda.
Boldog babavárást
Úgy döntöttem adok nekik egy esélyt! Aztán meglátjuk a továbbiakban hová fogok járni. Mondtak rossz és jó tapasztalatokat is. Majd megírom nálam mi lett a helyzet.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!