Ki miben fogja altatni az újszülöttet?
én most gondolkodom rajta,hogy lehet veszek hálózsákot,nagyon ajánlják... de egyébként takaróval akarom
32hkm
Én márciusi babámat body+rugi+hálózsák+polár, vagy body+rugi+babatakaró+polártakaró alatt altattam a babakocsi mózesben 6 hétig.
A lakásban 19-20 fok volt, fürdetésnél volt 21-22fok csak. Sapka nem volt rajta, csak egy hétig, de a védőnő azt mondta, bentre nem kell, úgyhogy nme használtuk tovább.
Ennyi nekünk elég volt.
Most 7 hónapos, most egy hosszú újjú body+hálózsákban alszik, néha egy polárt is teszek rá, de beleizzad a lába reggelre, úgyhogy nem öltöztettem még be jobban. Most 21-22fok van nálunk.
Július végi babámat vékony pokróccal takartam be, majd mikor láttam, hogy mocorog és féltem, hogy lerúgja magáról, akkor tértem át a vékony hálózsákra, mert még meleg volt az idő.
Most decemberi lesz a babám, még nem döntöttem el, mert van mindenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!