Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem zár teljesen a méhszája...

Ha nem zár teljesen a méhszájam, ki tudok hordani egy terhességet?

Figyelt kérdés
Nem okoz vetélést vagy később koraszülést? Esetleg fertőzéseket?
2014. okt. 24. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnos hasonló cipőben járok mint Te. Egy koraszülés és egy középidős vetélés. Két kislányom van, egyikőjük gyönyörű egészséges kislány a másik az én Angyalom. Nekem a következő terhességnél varrnak, megelőző jelleggel. Amint a 12 héten túl leszek, remélem, minél előbb kapok egy szép masnit a méhszájamra. Ehhez azonban még időnek kell eltelnie. Januárban ment el a babám. Sem fizikálisan sem fejben nem érzem magam elég erősnek hozzá, emellett meg kéne erősödni a pozitív gondolkodásnak is, oly módon, hogy ne azt érezzem az egyik nap, hogy menni fog és rendben lesz a másik nap meg reményvesztett vagyok. Még nagyon hiányzik az Angyalom. A Kislányomnak is egy kicsit növekednie kell még, hogy ne legyen annyira tőlem függő. Ez van. Néha nagyon odavagyok, máskor meg úgy érzem, hogy minden rendben lesz és sikerülni fog. Jelenleg még örlődöm... :(
2014. okt. 28. 07:52
 12/12 A kérdező kommentje:

Hihetetlen mennyire egy cipőben járunk!!!

Nekem januárban volt a koraszülésem, és augusztusban pedig egy vetélésem.

Azt mondta a doki, hogy összevarrnak majd, csak én félek, hogy még a varrás előtt elmegy a baba. Több helyen olvastam, hogy ha nem zár a méhszáj, akkor az első három hónapban az vetélést okoz.

Erről van valami infód esetleg?

Ölellek így ismeretlenül is.

2014. okt. 28. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!