Normális érzés a szeméremcsonti fájdalom, és a combtőfájdalom 19+5 hetes terhesen? Ugye nem azt jelenti, hogy nyílik a méhszáj?
Figyelt kérdés
Második terhességem,anno a kisfiammal ilyesmit csak a 30. hét után tapasztaltam.Ezért is kérdezem,hogy ez normális e ilyen korán.A babának még szinte súlya sincs,tehát az ő súlya tuti nem nyomja.A derekam is fáj.Most vettem be 3 szem magnerotot.Lehet,hogy csak a frontot érezzük? :/2014. okt. 22. 21:11
1/10 anonim válasza:
Teljesen normális. Ezenkívül front is van, felerősítheti.
2/10 anonim válasza:
Nem kell, hogy a baba súlya nyomja, tágul a medence, stb.
3/10 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem a 16-17. héttől ugyanígy fájt, a derekam meg az elejétől, hanyatt feküdni egyáltalán nem is tudtam, a 42. héten indítani kellett a szülést, mert a kisasszony nem akart előjönni... :)
4/10 anonim válasza:
24 hetes vagyok kb egy hete a bal combtövem nagyon fáj nekem is de csak ha állok vagy megyek eléggé megnehezíti a mindennapi teendőim de én is úgy gondolom hogy normális :)
5/10 anonim válasza:
Nekem az orvos azt mondta, hogy teljesen normális, hogy egy terhesség alatt itt fáj, ott fáj. Végülis érthető amit mond, hiszen alakul át a szervezetünk, testünk.
Ha ilyen fájdogálós időszakod van, szedd rendszeresen a magnéziumot egy pár napig.
6/10 anonim válasza:
Még valami, nem tudom a kisfiad mennyi idős, mennyi idő után vársz ismét babát, de a szervezetünk ahogy öregszünk egyre nehezebben viseli - persze vannak üdítő kivételek. :D
7/10 anonim válasza:
Szia! Ha aggódsz, ha úgy gondolod, hogy van okod félni, inkább menj el a dokidhoz soron kívül és nézesd meg, hogy ne félj, mert ha nincs gond akkor az idegeskedés árt, ha meg gond van, akkor idejében észrevették. Ezzel nincs veszíteni valód.
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, 25 éves vagyok, 18 hónapos a kisfiam. A kisfiam megszületése után 13 hónappal estem teherbe.
2014. okt. 24. 16:57
9/10 anonim válasza:
Szintén 2. babámat várom, igaz decemberben 40 leszek, a nagyobbikom decemberben 8 éves. A 22. héttől vannak ilyesmi fájdalmaim, én el is mentem az ügyeletre, mert nyaralás előtt álltunk épp, és én úgy tudtam, ez a fájdalom kinyíló méhszájat is jelenthet. Persze semmi komoly bajom nem volt azóta is zárva vagyok, magnéziumot szedek. Szóval ha nagyon izgulsz, menj el orvoshoz, hogy megnyugodj. 33 hét 0 nap.
10/10 anonim válasza:
4-es vagyok azóta én is szedem a magnéziumot és elmúlt :) szedd te is csak jó fajtát én a megnesolt szedem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!