Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 2110-es cervix értéke...

Akinek 2110-es cervix értéke van terhessége alatt megvan magasitva az ágy lába?

Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

mi van?

Nem mindegy, hogy hányadik héten ennyi a méhszáj érték! Nekem a 38-on volt 2111 és úgy, hogy közben még tornázni jártam egészen a 40-ig húztam!

De hogy ehhez hogy jön az ágyláb magasítás???

2014. okt. 22. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Te normálsan nem tudsz válaszolni?? Biztos nem a 39-40 terhességi hétre gondoltam...
2014. okt. 22. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Kellene, h hanyadik héten. 2111 volt az utolsó 1 hónapban, 2000 pedig végig. 15. héten kezdett kinyílni a belső méhszáj. Nem volt megemelve, feküdtem becsülettel itthon. + kaptam egy vagonnyi gyógyszert.
2014. okt. 22. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Normálisan válaszoltam!

Te pedig nem feletél arra, hogy hanyadik hétben vagy? Mert az a nem mindegy!

2014. okt. 22. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a 19-dik héttől volt ugyanennyi a méhszájèrtèkem, nekem nem volt megemelve az ágy lába. Nagyon kímèlni se tudtam magam mert itthon volt még egy kisebb fiam akit el kellett látni ugyanúgy. Kiírt napon szültem.
2014. okt. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!