Ha egy kismama (21 hét utáni) keveset eszik befolyásol valamit?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 13:31
1/3 anonim válasza:
En az utolso hetekben napi 2piritost tudtam csak enni keg egy banant. Szedtem melle vitaminokat, nem lett baj, de aggodtam en is.
2/3 anonim válasza:
Rengeteget igyál az fontos. Ha keveset is eszel,az a kevés tápanyagban dús legyen,illetve legyen benne gyümölcs. SZedj vitamint. Nekem epekövem van,amiatt diétáznom kell napi 5* keveset ehetek max,elég nehéz.
31hkm
3/3 anonim válasza:
Cukorbeteg lettem, a terhesség alatt vették észre. Beállítottak diétára meg inzulinra a 7. héttől. Szerintem legalább 1000 kcal-val eszem kevesebbet, mint a diéta előtt. 1500-2000KCAL, de van hogy csak 1200. Mértem előtte is, és most is jó néhányszor, onnan tudom. A baba 40-50 percentilbe esik, ami ugye jó. Nem kell izgulni. Egyél annyi zöldséget,gyümöllcsöt, vitamint amennyit csak tudsz és nem lesz baj. Vasat kálciumot is jó lenne szedni. 33. hetet töltöttem ma. Jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!