Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meglatszhat a babamon ha ram...

Meglatszhat a babamon ha ram spriccol az olaj mikor sutok valamit?

Figyelt kérdés

34 hetes kis mama vagyok.

Barmit sutok mindig ram spriccol.

2008. aug. 12. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem éri olaj, ezért kizárt...
2008. aug. 12. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy!! Eleg sok minden van a baba es az olaj kozott, a borod, a hasfalad, a mehed, a magzatburok, viz... Szerinted h latszana meg? :-)
2008. aug. 12. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem arra gondolsz, miszerint, ha valami látható sérülés lesz az anyán, és odakap, az meg fog látszani a babón.

Remélem nem , mert már engem is lespriccelt, sőt a fél vesém is majdnem levertem.

Egyébként lehet, hogy van benne valami, mert egyik ismerősömnek az apja megharapta az anyja száját, mikor várandós volt. Az anyán elmult.

Az ismerősöm ugy született, hogy a ott lett neki egy lila folt. És élete végéig ottmamad.

2008. aug. 12. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Ugye most csak vicceltek? :) Nem hiszem hogy azért volt ott a folt. Bírom ezeket a rémhíreket, mondjuk én csak nevetek, de az a baj hogy valaki elhiszi...
2008. aug. 12. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem dehogyis... maximum az értelmes gének amiket örökölni fog..Szegény:)
2008. aug. 12. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!