Ha magamnak intézem a táppént akkor csak fognom kell azt a papírt amit ad a doki 2hetente és bevinnem a Teve utcába? Vagy valamit még kell vele csinálni?
Teve utca= Országos Egészségügyi Pénztár
Akkor csak le kell fénymásolnom?
Mostmár tudom, de mivel nem vagyok pesti, ezért eddig nem tudtam.
Lefénymásolod, a fénymásolatot lepecsételteted, és beviszed a cégedhez.
Pécsen igy müködik, de gondolom ez országos.
Bocsi, hogy megint kérdezek, de a fénymásolatot kivel pecséteétetem le?
Sajnos most nekem kell bevinnem a papírt az oep-hez, mert nyaral a könyvelő. Van céges bélyegzőm, csak nem tudom, hogy a rózsaszín papírt le kell e pecsételnem és alá kell e iratnom a főnökömmel, vagy csak úgy bevihetem.
Nem akarok felesleges köröket futni az oepnél, mert itt órákat kell sorban állni sajnos.
A főnököm meg nem tudja mit kell csinálni, mert orosz.
Na akkor mégegyszer, hogy mindenki értse:
Az eredeti példány az OEP-hez, a fénymásolat, az OEP által lepecsételve a munkáltatóhoz.
Nekik az kell a jelenléti ív miatt.
A vállalkozósdi teljesen más.
Bocsi, nem rád csattantam.
Csak van aki keveri a vállalközósdit az alkalmazotti munkaviszonnyal.
A fénymásolatot pecsételd le. Mi nem tettük meg, és leszurt a cég könyvelője, hogy le kell, mivel így tudod igazolni, hogy bevette a OEP. Ő is ezt csinálja, ha beviszi, csak az hosszadalmas, mert a mi könyvelőnk hetekig rajta ült.
Van ismerősöm az TB-nél, ő javasolta ezt.
Sok mindenki csinálja igy, mi is már 5. hónapja.
Remélem tudtam segíteni.
Boldog babavárást!
Hát nagyon szépen köszönöm, teljesen megvilágosodtam:D
nem is olyan bonyolult ez...
Mindenkinek boldog babavárást-babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!