A doki szerint pici a babám? 30hkm
Szia!
Nekem 30+5 naposan 1700gr-ra kalkulálta a gép a babát. A dokim mindig hozzáteszi, hogy ez csak kalkuláció, a gép +/- is tévedhet 200-250 gr-okat.
Nekem ezzel az adattal azt mondta az orvosom, hogy kb. 3500 gr körüli lesz a pici születéskor.
A nagyoknál már nem tudom mennyi volt az adat ennyi idősen, de a kicsi, aki időre jött 3100 gr. volt születéskor.
Amúgy most kezd majd hízni, ne aggódj! Én inkább a változatos étkezést javaslom több gyümölccsel, de ha megnyugtat szedhetsz vitamint.
Az enyém 1340 gramm volt ennyi idősen, nekem akkor azt mondták, hogy megfelelő a mérete. A 38. héten 2840 grammot mértek már, abból azt kalkulálták, hogy 3000-3500 gramm között lesz születésekor, végül 3400 grammal született.
Elég könnyen félre tudnak mérni, emiatt nagyobb eltérések is lehetnek. Tesómnak azt mondták, jó, ha 3 kiló lesz a gyerek, végül több, mint 4 volt. A vitamin se jelent semmit. Ő alig szedett valamit terhesen, hetente-kéthetente 1-1 szem vitamint, én viszont elejétől a végéig minden nap bevettem, mégis jóval nagyobb babája lett, mint nekem.
Pont 30 hetesen 1400 gramm. a doki egy szoval se mondta, hogy tul pici es plusz vitamint sem szedetett velem.
de en sem es az apja sem vagyunk magasak, sem koverek, ugyhogy a szuloket is figyelembe kell venni.
a 40. hetig meg meg jocskan megnohet a baba.
köszönöm a válaszokat
nem értem a dokimat miért kell mindenképpen 4kg-s babát szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!